Praktijk Op Zolder

Molvense Erven 182

5672 HR Nuenen  (bij Eindhoven)

Sinds 1996 geef ik als vaktherapeut beeldend en sandplay therapeut ISST

therapie aan kinderen, jeugdigen en volwassenen. 

Hoewel ik ben gestopt met behandelingen vanwege het bereiken van mijn pensioen en de therapie dan ook niet meer wordt vergoed door de zorgverzekeraars ben ik altijd bereid om advies te geven  welke behandeling het meest geschikt voor uzelf of uw kind kan zijn.


Merendeels en met veel plezier en energie richt ik mij  sinds 2016 op het doorgeven van mijn ervaring door middel van cursussen, workshops in mijn praktijk, bij GGZ instellingen, opleidingsinstituten , jeugdzorgteams, , incompany in binnen- en buitenland. 

Maar ook voor individueel advies, consult, supervisie of coaching kunt u altijd nog een afspraak met mij maken via het contactformulier of per telefoon.


Ik ben gecertificeerd docent (teaching member) van de International Society for Sandplay Therapy ISST en kan een leer-analyse, supervisie, workshops, cursussen en lezingen over dit vakgebied blijven doen.


In mijn praktijk voor creatieve therapie wordt niet alleen Sandplay aangeboden, maar alle creatieve expressievormen in de ruimste zin van het woord, zoals: tekenen, schilderen, boetseren, toneelspelen, poppenhuis, knuffeldieren, muziekinstrumenten e.d. De vrijheid en grote variatie-mogelijkheden van Sandplay en andere creatieve uitingen geven alle ruimte om de fantasie te uiten en de problematiek duidelijk te maken. Het kind doet dit op symbolische wijze. Een kind speelt, tekent of schildert in de taal van symbolen die duizenden jaren oud is. Het is de taal van symbolen waarin de mens - bewust of onbewust - in alle tijden en culturen uitdrukking heeft gegeven aan innerlijke gevoelens.

De therapiesessies zijn meestal individueel. In voorkomende gevallen ook geschikt voor 

broertjes/zusjes  of partners. Tevens moeder/kind. 


Lidmaatschappen tot  2016
- Federatie Vaktherapeutische Beroepen - FVB
-  Ned. Ver. voor Beeldende Therapie - NVBT

 Nederlandse Federatie Gezondheidszorg
  RBCZ   Tuchtrecht Complementaire Zorg              Licentie nr. RBCZ 810043R

Huidige Lidmaatschappen 
-   International Society for Sandplay Therapy - ISST
-   Ned. Ver. voor Sandplay Therapie - NVST 
    
 Teaching Member  Supervisor ISST
 

Contact en info